Er du ny i Sentrum Mandal? Da er du hjertelig velkommen! Vi håper at du vil trives sammen med oss. Her får du en enkel oversikt over de viktigste aktivitetene våre gjennom en vanlig uke. Følg oss gjerne på Facebook for daglige nyheter. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe!


Søndagsmøte Hver søndag kl 11.00

Søndagsmøte er menighetens hovedmøtepunkt. Møtene er preget av mye bønn, lovsang og undervisning. Det er god tid til en kopp kaffe før og etter møtet for å bygge fellesskap og vennskap. Èn søndag i måneden har vi familiemøter hvor alle generasjoner er samlet. Hver søndag er det Connectgarden for barna under møtet. Enkelte søndager har vi kjente gjestetalere fra inn og utland.

Kontakt: Tor Arne Lohne, telefon 905 19 531


Bønn og lovsang Hver tirsdag kl 19.30

Bønn og lovsang har stor plass i menigheten, og hver tirsdag samles menigheten til bønn for byen og hverandre. Noen tirsdager drar vi ut i byen og ber for gater, offentlige bygninger, skoler og næringslivet i Mandal. I vår og sommerhalvåret samles vi oppe på byens utsiktspunkt – Uranienborg – og ber for byen.

Kontakt: Synnøve Lohne, telefon 489 92 464


Connect Annenhver fredag kl. 20.00

Connect er menighetens ungdomsarbeid som treffes til lovsang, forkynnelse og masse kos annenhver fredag. Da er det dundrende lovsangmusikk, besøk av gode forkynnere, underholdning og åpen kiosk i lokalet.

Kontakt: Iselin Lohne, telefon 913 00 349


Husgrupper Onsdag/torsdag kl 19.00

Annenhver uke samles menigheten i Connectgrupper i hjemmene. Der blir alle sett og hørt i et mindre fellesskap. Medlemmer av gruppene hjelper hverandre med alt fra praktiske og åndelige behov, og gode vennskap etableres. Vi har egne Connectgrupper for kvinner, menn og ungdom. Bli gjerne med i en Connectgruppe.

Kontakt: Tor Arne Lohne, telefon 905 19 531


Sentrums-
kontaktene
Utvalgte fredager kl 23-03

Utvalgte fredager går menigheten Sentrumskontakt i byens gater. Enten det er lystig maifeiringer, midtsommer, Skalldyrfestival i byen, julebord eller bare en vanlig fredag så er Sentrumskontakten ute for å gjøre byen trygg. Sentrumskontaktene fungerer som natteravner i byens gater. Vær med og utgjør en forskjell i byen!

Kontakt: Tor Arne Lohne, telefon 905 19 531


TenTro Hver vår

Sentrum Mandal har TenTro – konfirmasjon - sammen med Familiekirken i Mandal. Der får ungdommene god undervisning, mye sosialt, verdifullt fellesskap og nyttig forberedelse frem mot den høytidelige konfirmasjons-søndagen. Vær tidlig ute med å melde deg til neste års TenTro.

Kontakt: Iselin Lohne, telefon 913 00 349


 
    Les mer om Sentrum her!
 
 
   
Møter og aktiviteter
En liten historie
Hva vi tror
Synnøve og Tor Arne

Kart
Twitter
Facebook
InstagramBilder og logo
Podcast

post@sentrummandal.no

 
Sentrum Mandal
Store Elvegate 35
4514 Mandal
Telefon 905 19 531